|
کد مطلب: 77748
پيامبر اکرم(ص) دراوج قله فضيلت قرار دارد
تاریخ انتشار : 1393/01/01 نمایش : 762
به گزارش سلام لردگان، آيت الله عباسعلي اختري روز شنبه در گفت وگوي اختصاصي با خبرنگار فرهنگي ايرنا باتبريک ميلاد با سعادت نبي اکرم خاتم انبياء محمد رسول الله، گفت: آثار و برکات وجودي ، شخصيتي و زندگاني آنحضرت به حدي است که در چند جمله، صفحه و چندين کتاب هم نمي توان بيان کرد.
آيت الله اختري در ادامه به خصوصيات اخلاقي و شخصيتي نبي اکرم (ص) اشاره کرد و افزود: صبر، بردباري، بخشندگي، شجاعت، ساده زيستي، دوري از تجملات، توجه به زيردستان، احترام به سالخوردگان و کودکان، کرم، جوانمردي، غيرت، پشتکار، خوش اخلاقي، حلم، درستکاري، وفاي به عهد، عدالت، فروتني، راستگويي، توجه به علم آموزي، احترام به حق الناس، پيشي گرفتن در سلام دادن به ديگران، دوري از گناه، عبادت و...از نمونه هاي فضائل آنحضرت است.
وي همچنين صبر و بردباري و حضور و همياري پيامبر(ص) در همه امور زندگاني و جامعه را از ديگر ويژگيهاي آنحضرت عنوان کرد و گفت: نبي مکرم اسلام(ص) در همه امور و بدون هيچ محدوديتي از جمله کسب علم، کارگري، کشاورزي، باغداري و فعاليت هاي سياسي، غير سياسي و همچنين نظامي و غير نظامي شرکت فعالانه داشتند.
خطيب موقت جمعه شهرري يادآور شد: براي سخنراني در نماز جمعه زماني که مي خواستيم برنامه ريزي کنيم که در چه زمينه هايي براي مردم صحبت کنيم معمولا به جايي نمي رسيديم تا اينکه بامراجعه به رهنمودهاي امام صادق(ع) 10 صفت برجسته نبي اکرم را که شامل دعوت به وحدت، يقين، صبر، اخلاق، وفاي به عهد، جوانمردي، غيرت، کرم، شجاعت درستکاري، پارسايي و امين بودن آن حضرت بود به عنوان محور سخنراني هاي يکساله خود قرار داديم.
دبيرکل مجمع جهاني اهل بيت (ع) در ادامه به موضوع وحدت در کلام پيامبر(ص) و نقش ايشان در دعوت مسلمانان به يکپارچگي اشاره کرد و گفت: در رسيدن به وحدت قرآن مجيد به دو نکته اشاره مي کند.
اولين نکته اين است که براي وحدت يک محور بجوييد اشاره به آيه ? «واعتصموا بحبل الله جميعا يعني همگي به حبل و رشته خداوندي چنگ بزنيد ودر مرحله دوم مي فرمايد:ولاتفرقوا» يعني پراکنده نشود.
آيت الله اختري گفت: جامعه اگر مي خواهد متفرق نباشد بايد محور و يک عامل تجمع داشته باشد آن عامل تجمع در گام اول ?قرآن? ، دوم?بيانگران قرآن? و سوم ? ائمه طاهرين(ع)? هستند و بعد ازآن نيز امروز مساله امامت و ولايت و زعامت است.
وي با بيان اينکه مساله زعامت و امامت را شيعه و سني هر دو قبول دارندگفت: آنها معتقدند تا امامت و زعامت نباشد و تا زماني که جامعه يک سر نداشته باشد به وحدت نمي رسد.
به گفته وي ما معتقديم امامت را در طول تاريخ طبق قرآن خدا بايد تعيين کند اما آنها معتقدند خدا تعييين نمي کند بلکه ما خودمان امام را تعيين مي کنيم اين در حالي است که شيعه و سني هر دو قبول دارند که جامعه امام نيازدارد و کسي رابراي رهبري مي خواهد.
به گفته آيت الله اختري بنابراين زعيم و ولي فقيه قدرت تفکر و هدف افراد را در جامعه اسلامي يکي خواهد کرد.
وي در خاتمه پيامبر گرامي اسلام را عامل وحدت، انسجام و همگرايي تمامي مسلمانان جهان عنوان کرد و اين ايام را فرصت مغتنمي بر تجديد پيمان ميان برادران شيعه و سني عنوان کرد.
|
|
|
|